بازخوانی اولین تجاوز نظامی ارتش آمریکا به خاک ایران

شاید کسی فکرش را نمی‌کرد که در یکی از روزهای سرد و پر تب و تاب آبان ۱۳۵۸ سه دانشجو از سه دانشگاه مختلف تهران، هسته اولیه گروهی را شکل دهند که دانشجویان پیرو خط امام نام گرفت و همین گروه باعث بحرانی عمیق برای دولت آمریکا شوند. آن سه که بعداً کمیته‌ای پنج نفره شدند به اتفاق دانشجویانی دیگر از دانشگاه‌های تهران ساعت ۱۰ صبح روز ۱۳ آبان ۱۳۵۸(۴ نوامبر ۱۹۷۹) پس از هماهنگی با محمد موسوی خوئینی‌ها و کمیته‌های انقلاب و اطمینان محسن رضایی فرمانده سپاه پاسداران مبنی بر حفاظت و حمایت از آنان، طی یک برنامه و هدف از پیش تعیین شده از دیوارهای سفارت آمریکا واقع در خیابان تخت جمشید (طالقانی) بالا رفتند و ۶۶ نفر از اعضای سفارت آمریکا را به گروگان گرفتند.

 

بن بست استراتژي آمریکا در برابر ايران

شاید پس از قطع رابطه ایران و امریکا در اوایل دهه 80 "باراک اوباما" اولین رئیس جمهور یا مقام آمریکایی بود که از بر قراری مجدد روابط میان آمریکا و ايران و ایجاد افق های واقعی برای تغییرات بنیادین میان این دو کشور سخن گفته باشد. رئیس جمهور امریکا، باراک اوباما، برای مذاکره بی قید و شرط اظهار تمایل کرد و دکتر محمود احمدی نژاد ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد، از هر گونه مذاکره در این زمینه استقبال می ‌کند. اما عملكرد دولت آمریکا تمام ادعاهای اوباما جهت برقراری این رابطه را زیر سوال می برد.

 

توهمات يك يانكي

اسکات ریتر Scott Ritter از سال 1991 تا 1998 به عنوان رییس گروه بازرسان سلاح های کشتار جمعی از سوی سازمان ملل در عراق مشغول کار بود. کتاب وی "داستان ناگفته توطئه اطلاعاتی آمریکا" نام دارد . متنی که در زیر آمده است ترجمه آخرین مقاله اسکات ریتر در باره جنگی است که به قول او آمریکا مراحل تدارکاتی آن علیه ایران را پشت سر گذاشته است . این مقاله كه توهمات و باورهاي بخشي از هيات حاكمه آمريكا را به تصوير مي كشد اخيرا بر روی سایت الجزیره انگلیسی منتشر شده است.

 

حتي شهادت خود را پيش بيني كرده بوديم / (اولین مصاحبه مطبوعاتی سخنگوی دانشجویان مسلمان پیرو خط امام)

ما می‌دانستیم که ممکن است ما را شهید بکنند، اما ما آمدیم تا شهید بشویم.اگر ملت از ما حمایت بکند ما بیرون نمی‌رویم تا شاه را برگردانیم.ما دانشجویان مسلمان دانشگاهها هستیم، خودمان را پیرو خط امام می‌دانیم و هیچ‌یک از موضع‌گیریهای سیاسی را قبول نداریم . تحلیل ما اینست که مکتب اسلام، یک مکتب ضد امپریالیستی است که با هر گونه سلطه‌جویی مخالف است، اسلام نمی‌تواند دینی باشد که موافق این سلطه‌جویی‌ها باشد.

 
 


واکنش موسوی خوئینی‌ها به ادعای حضور منافقین در اشغال سفارت آمریکا
واکاوی جنگ رسانه ای غرب علیه ایران
هیچ احساس بدی نسبت به گروگان‌گیرها ندارم
هیأتهای نظامی ایالات متحده در ایران از 1943 تا 1978 اقتصاد سیاسی کمک نظامی‏
هماوردي هژمونيك
هزینه‌های بازدارندگی ایران
هزینه هاى سنگین تحریم ایران بر اقتصاد امریکا
هزارویک دلیل برای حمله نکردن آمریکا به ایران
هدف اساسي آمريكا در ايران چيست؟
نيم قرن شرارت - نگاهى به اقدامات خصمانه امريكا عليه ايران

 



مسئولیت محتوا و مواضع مندرج در مقالات بر عهده نویسندگان بوده و درج آنها در این پایگاه به مفهوم تأیید آن نمی باشد. Copyright © second-revolution.ir, All Rights Reserved